Kunder

Som et av de få fiberselskapene i Skandinavia er vårt hovedområde å være ”carriers carrier”. Våre hovedkunder er derfor operatører og store firmaer som ønsker å ha kontroll over fiber og eget nettverk.

Signal

 

Signal Bredbånd
Signal er i dag det ledende Nordnorske selskapet innenfor digitale kommunikasjons og underholdningstjenester. Vi leverer og produser tjenester innen flere teknologier så som fiber, kobber, adsl, xdsl og telefoni. Videre levere vi norges beste privatprodukt ALTIBOX, samt også tradisjonelt kabel-tv.
Vår visjon er å levere Signal til alle - over alt .

     

Statnett

 

Statnett
Statnett har som hovedmål, gjennom rasjonell og kreativ utvikling av infrastrukturen, å legge forholdene til rette for kraftmarkedet og sørge for pålitelig overføring av elektrisk kraft.  Statnett har med dette en helt sentral oppgave i den norske energiforsyningen.  Det er staten ved Olje- og energidepartementet som er Statnetts eier.

     

Uninett

 

Uninett
UNINETT AS utvikler og driver det norske forskningsnettet, som forbinder mer enn 200 norske utdannings- og forskningsinstitusjoner med over 300 000 brukere, og knytter dem opp mot internasjonale forskningsnett. Virksomheten er organisert i tre fagavdelinger: nett- og systemavdeling, tjenesteavdeling og innovasjons- og utviklingsavdeling. Konsernet eies av Kunnskapsdepartementet. Virksomheten drives ikke-kommersielt.

     

Broadnet

 

Broadnet
Broadnet leder an fiberrevolusjonen gjennom utbyggingen av et nasjonalt fibernett. Vi skal bli Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter og operatører. Vi sørger for at våre kunder alltid har kapasitet til å realisere teknologiens fulle potensial i sin virksomhet. Broadnet eies av EQT - Nord-Europas ledende private equity-selskap.

     

Rissa kraftlag

 

Rissa Kraftlag
Rissa Kraftlag SA er et lite, men stødig kraftselskap som holder til i Rissa Kommune på Fosenhalvøya. Rissa Kraftlag er et samvirkeforetak med vel 2000 eiere og vi forsyner 3100 nettkunder med strøm. VI selger strøm i hele Trøndelag og omsetter rundt 80 GWh i året. Rissa Kraftlag SA ønsker å være en bærebjelke innenfor kommunikasjon i vårt område, og tilbyr fiberbredbånd til over 600 av kommunenes 3100 husstander. Vi samarbeider tett med Nextgentel mot private og vi leverer selv tjenester til det offentlige og bedrifter.

Feilmeldinger

Det er for tiden ingen kjente feil i nettet

Planlagt arbeid

Det er for tiden ingen arbeider i nettet

Kontakt oss

Telefon: 77 04 24 00
E-post: post@kysttele.no