Forsiden / Om KystTele / Pressemeldinger

Pressemeldinger

KystTele solgt til KystTele Holding AS

(Bodø 30. september 2015). Helgeland Kraft AS, Hålogaland Kraft AS og SKS Eiendom AS har i dag solgt sine aksjer i KystTele AS.

Ny eier er KystTele Holding AS.

Økt bredbåndskapasitet mellom Trondheim og Narvik

(Bodø, 6. september 2007): I dag ble fiberkabelkapasiteten mellom Sør- og Nord-Norge fordoblet. Dette skjedde da Norges lengste fiberoptiske sjøkabel i dag offisielt ble åpnet.– Vi øker nå bredbåndet til Nord-Norge fra en tofeltsvei til en firefeltsvei. Om det bare hadde gått så greit med veier på land, sa Liv Signe Naversete under åpningen torsdag kveld i Bodø.

Statnett og KystTele etablerer langsiktig samarbeid

Statnett inngikk 5.2.2007 avtale med KystTele om å bli deleier i Polarsirkelkabelen, en fiberkabel som KystTele har lagt i havet lang kysten av Trøndelag og Nordland.

HelgelandsKraft kjøper seg inn i KystTele

(Harstad, 2. juni 2006) HelgelandsKraft AS har i en rettet emisjon overtatt en tredjedel av aksjene i KystTele AS. KystTele AS ble stiftet av Salten Kraftsamband AS og Hålogaland Kraft AS i 2005 for å etablere og eie den fiberoptiske sjøkabelforbindelsen som nå bygges mellom Narvik og Trondheim.

BaneTele og KystTele sammen om etablering av sjøbredbånd mellom Narvik og Trondheim

(Oslo, 10. mai 2005) BaneTele AS og KystTele AS har inngått en samarbeidsavtale om etablering av sjøbredbånd mellom Narvik og Trondheim.

Feilmeldinger

Det er for tiden ingen kjente feil i nettet

Planlagt arbeid

Det er for tiden ingen arbeider i nettet

Kontakt oss

Telefon: 77 04 24 00
E-post: post@kysttele.no